Cullyx, een spin-off met ervaring

DP Coating

Cullyx is de merknaam die door DP Coating en Marc Franck sinds enkele jaren wordt gebruikt voor de commercialisering van dakgoten in staal en aluminium. Bekend van Dobbit TV en Livios, maar eind vorig jaar werd beslist om de dynamiek van Cullyx een extra boost te geven en als een zelfstandig bedrijf door het leven te gaan.

Het resultaat is een jonge starter, spin-off van DP Coating maar wél een met pakken ervaring in de productie van dakgoten, in de staalconstructiebouw en in innovation services.

Contacteer Cullyx

U verdient ons vertrouwen!

Want u doet de montage

Jazeker! Wederzijds vertrouwen, respect en samenwerking, dáár draait het voor ons om. Daarom hebben we géén eigen montageteams maar laten we de montage over aan onze klanten, of dat nu particulieren zijn dan wel professionelen. Omdat wij weten dat u dat echt wel zelf kan, of omdat goed draaiende deelplatforms met klussers ons en uw vertrouwen verdienen. Zoals ListMinut en Klaar-is-Kees bijvoorbeeld, onze preferente deelplatformen voor klussers in België.

naar listminut
naar klaariskees

En wij staan voor U klaar!

Wij van onze kant zorgen voor een handig systeem en duidelijke info voor de montage. En mocht u in de problemen komen dan staan we voor u klaar, zonder vragen.

De Dendermondse rugbyclub

Rugby, een sport voor sterke, handige en slimme jongens!

In rugby draait het allemaal om inzicht, snelheid van uitvoering, kracht en handigheid. En dat is nét wat wij bij Cullyx ook hoog in het vaandel dragen!

Bovendien, rugby is een faire sport met respect voor tegenstrever, scheidsrechter en publiek.

Wij steunen dan ook graag het Flanders Open Rugby tornooi op 7-8-9 juni van DRC, een mega event op rugbyvlak! Het is het grootste open tens tornooi ter wereld met meer dan 2.000 deelnemers uit Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika, Schotland, Fiji eilanden, enz…

Misschien wil je er bij zijn?

Rugby - staal Cullyx
Rugby staal Cullyx
Rugby - staal Cullyx

Nog even alles op een rij …

Made in Belgium

Onze producten worden gefabriceerd in België omdat we graag met eigen ogen zien wat er dagelijks van onze machines rolt én omdat we nu eenmaal beschikken over degelijke vaklui… Het resultaat is een high quality product aan een uitstekende competitieve prijs. En bovendien hebben onze goothaken een Dekra-keuring (EN 1462).

Slimme tools

Voor particulieren is er onze handige productieselector, die je in een mum van tijd aan de hand van jouw behoeften naar het ideale dakgootsysteem begeleidt. En daarna pas je zelf aan in functie van wat je écht wil… Handig!

Voor professionelen zijn er onze technische fiches waardoor je de bouwheer of architect meteen duidelijk kan maken waarom Cullyx dakgoten jouw eerste keuze zijn, en meteen ook de zijne… Duidelijk!

Voor de industrie hebben we meteen de gepersonaliseerde configuraties klaargemaakt aan de hand van het eigen productassortiment, je klant krijgt meteen het correcte dakgootsysteem voorgesteld na het invoeren van de activeringscode… Service!

Vrijdag transportdag

We doen niet mee aan de day-by-day levering door allerlei pakketdiensten. Belastend voor de mobiliteit én voor de klimaatopwarming, remember? We leveren op vrijdag, en die levering verzorgen we zélf. Dan zijn we zeker dat onze producten correct worden getransporteerd, en u kan in het weekend meteen aan de slag!

Wilt u toch een transport op een andere dag? Contacteer ons, we proberen u graag te helpen.

Levering op de werf

We leveren daar waar U onze producten nodig hebt. Geef ons uw werfadres door en wij leveren ter plaatse zodat U niet meer hoeft heen en weer te rijden.

Handige zelfbouw

Een dakgoot monteren is écht geen rocket science… Althans, zo hebben wij onze systemen opgebouwd: géén kit-, soldeer- of lijmwerk en géén gesofisticeerd gereedschap. Plooien, schuiven, boren en schroeven, dat is het zowat. Met wat bij u in de gereedschapskoffer zit is dit zó uitgevoerd. Trouwens, onze systemen zijn zoveel mogelijk vooraf op maat gemaakt, dat scheelt alvast bij de montage!

Save the planet

Wij gebruiken aluminium of staal, waardoor onze dakgoten resistent zijn tegen alle weersomstandigheden wat meteen ook zorgt voor een langere levensduur. Aluminium en staal zijn bovendien recycleerbaar én we maken geen gebruik van plastic noch van zink.

Zelfragende aluminium bakgoten: hét alternatief

Onze aluminium zelfdragende bakgoten zijn een beterkoop alternatief voor dure getimmerde bakgoten met zinkbekleding. Bovendien zijn deze dakgoten makkelijk en snel te plaatsen, maar dat laten we liever over aan onze gecertifieerde montagebedrijven. Want we willen dat u tevreden bent en deze systemen zijn nét dat tikje te ver, zelfs voor de Handige Harry die u bent…

Maar laat ons duidelijk zijn: wij verzorgen de levering, u werkt rechtstreeks met het plaatsingsbedrijf. Géén verborgen prijsafspraken of commissiesystemen!

Waarom enkel online bestellen?

Gewoon, wij investeren nu eenmaal liever niet in een winkel- of demoruimte. Met wat we daarmee uitsparen krijgt U van ons een betere prijs, en mocht U ons toch willen bezoeken bent U altijd welkom in onze productieruimte in Dottignies.

Onze dakgoten
naar de webshop particulieren
naar de webshop professionelen

Nood aan meer info of hulp?

Zit je met vragen? Of heb je nood aan advies? Cullyx begeleidt telefonisch en/of elektronisch

Contacteer Cullyx