Dakgoten voor particulieren

U koopt rechtstreeks bij de producent, zonder tussenpersonen of zonder groothandel. Dat scheelt een stuk in de portemonnee!

U koopt rechtstreeks bij de producent, zonder tussenpersonen of zonder groothandel. Dat scheelt een stuk in de portemonnee!

Of het nu gaat om het plaatsen van dakgoten aan een nieuw gebouw of om de renovatie van oude dakgoten aan tuinhuisjes, carports, bijgebouwen, buitensauna’s… bij ons bent U aan het juiste adres!

Voor het maken van de juiste keuze van het dakgootsysteem en de accessoires hebben we een superhandige keuze-assistent ontwikkeld die je in een mum van tijd door het hele keuzeproces leidt en je een aankoopvoorstel maakt. Vervolgens kan je dat opslaan om later verder te bewerken of je kan meteen ook bestellen. Moeilijker moet dat niet zijn…

De montage? Die doe je gewoon zelf! We stellen je enkele handige tools ter beschikking om met het nodige zelfvertrouwen aan deze klus te beginnen: er zijn onze demo montagefilmpjes en onze montagehandleidingen en mocht je toch vastlopen kan je altijd onze tele-assistentie contacteren.

Ben je niet zo’n Handige Harry? Geen probleem, we hebben partnerships met enkele deelplatformen voor klussers zoals Klaar-is-Kees en ListMinut. Met hun hulp lukt het U zeker! Zij brengen je in contact met méér dan 8.000 klussers, verspreid over heel België. Middels regelmatige opleidingsessies zijn deze klussers op de hoogte van onze montagesystemen.

Naar de webshop

Dakgoten voor aannemers / renovatiebedrijven

Er is echt geen geen gespecialiesserde dakwerker nodig om die dakgoot te monteren! Met onze eenvoudige systemen doen Uw mensen dat gewoon zelf, tel uit je winst in tijd en geld…!

Uiteraard vinden we de samenwerking met u als professionele aannemer zeer belangrijk. U zal ons niet kwalijk nemen dat we die kleinere projecten overlaten aan klussers, wij rekenen op u voor nieuwbouw en renovatieprojecten waar we een perfect alternatief hebben voor de klassieke getimmerde houten bakgoot met zinkbekleding: onze aluminium zelfdragende bakgoten zijn nieuw op de Belgische markt!
Maar ook met onze stalen dakgoten kan u scoren. Naast onze bijzonder competitieve prijzen zullen ook onze leveringsvoorwaarden in de smaak vallen! En vergeet niet: voor de montage van onze dakgoten (aluminum zowel als staal) heb je géén gespecialiseerde dakwerker nodig!

Naar de webshop

Dakgootsystemen voor fabricanten

Op zoek naar de perfecte win-win? Bij Cullyx ben je aan het juiste adres!

U bent producent van tuinhuisjes, chalets, buitensauna’s, carports, paardenstallen, overkappingen, fietsenbergingen,…? Die dakgoot is niet meteen uw ding, maar ze is wel broodnodig om uw constructie in perfecte conditie te houden en een lange levensduur te garanderen? Choose your battle, wij hebben een fantastisch voorstel voor u!

In het kort komt het hierop neer: wij stellen op basis van uw productaanbod vooraf een gepersonaliseerd dakgootsysteem op, uw klant kan zowel op het moment van aankoop of in een latere fase – wanneer hij vaststelt dat die dakgoot dan misschien toch wel nodig is – mits een activeringscode inloggen op onze website en meteen een op maat gemaakt voorstel zien voor precies dát product dat hij bij u heeft gekocht.

U bent van het gezeur af, wij doen de rest. Uw klant krijgt van ons een mooie korting, en voor u hebben we nog iets leuks in petto achteraf.

Geïnteresseerd? Neem contact met onze sales afdeling, wij leggen het graag even uit!

Dakgoten voor installateurs

Op zoek naar een extra dienst om Uw aanbod te vervolledigen? Al eens aan de plaatsing van aluminium dakgoten gedacht?

Voor de montage van onze aluminium zelfdragende bakgoten voor kleinere projecten zijn we op zoek naar degelijke installateurs die zich hiermee vertrouwd willen maken. We houden van een rechttoe-rechtaan aanpak: per regio willen we samenwerken met maximaal 2 (twee!) installateurs die zich ertoe verbinden om de door ons verkochte projecten te monteren bij particulieren. U rekent een vooraf afgesproken prijs aan die rechtstreeks met de eindklant wordt vereffend, wij komen daar niet tussen. Daarbovenop hebben we nog een aantal leuke dingen voor U in petto, maar dat bespreken we graag in een persoonlijk onderhoud. Interesse? Contacteer ons!

Het klimaat, onze zorg

Wij gebruiken enkel duurzame materialen zoals aluminium en staal: resistent tegen alle weersomstandigheden zorgt dit voor een lange levensduur, wat op termijn leidt tot minder energie- en grondstoffenverbruik.

Onze productie wordt gestuurd volgens het lean-principe: met een minimum aan energie en transport sturen we de productie zo efficiënt mogelijk aan.

We leveren bij voorkeur op vrijdag: dat beperkt de files en vermijdt onnodige verplaatsingen.

We bannen kunststoffen en dragen aldus bij tot een schonere waterkwaliteit in de oceanen. Weg met de plastic soep!

Nood aan meer info of hulp?

Zit je met vragen? Of heb je nood aan advies? Cullyx begeleidt telefonisch en/of elektronisch

Contacteer Cullyx